Мобилни касови апарати цена

Мобилни касови апарати цена

Мобилните касови апарати цена са най-търсените фискални устройства от търговците на открито.

Мобилни касови апарати цена

Мобилни касови апарати цена

Тези от вас които възнамеряват да осъществяват своята търговска дейност на колела има нужда от  мобилни касови апарати цена.

Мобилен касов апарат казваме на всички онези касови апарати които не само имат малък размер но и са произведени с акумулаторна батерия.

Тези касови апарати са удобни и подходящи за работа при доставка на стоки и услуги до вратата на клиента.

Мобилни касови апарати цена се ползват в без стационарни обекти. Тъй като са лесни за пренасяне.

Такива модели в нашия сайт ekafp.eu можете да намерите в страница продукти касови апарати.

Най-малките мобилни касови апарати в нашия сайт са на фирмите Тремол и Дейзи

Мобилен касов апарат на производителя Дейзи – Който се предлага на най ниска цена и е с най малкият размер е от серията Компакт.

Дейзи Компакт S01 е малък евтин и компактен мобилен касов апарат. Одобрен от НАП.

Мобилни касови апарати цена

Мобилни касови апарати цена

Daisy Compact S01

Бюджета с който трябва да разполагате за покупката на Daisy Compact S01 е наистина нисък. При избор на Дейзи Компакт S01 можете да закупите онлайн този модел от тук.

Той подържа определено ниски цени на фона на другите предлагани мобилни касови апарати цена. Разполага с най-малко бързи директни бутони за избор на групи стоки но пък ниската му цена компенсира това. Той пък е малък и удобен за пренос. Смяната на хартиената ролка става доста лесно. Акумулаторната батерия се зарежда бързо с универсален адаптер и кабел.Можете да ползвате такова каквото ползвате и за мобилните телефони.

Мобилните касови апарати Тремол – Нов модел Tremol S25 много иновативен и функционален касов апарат.

Тремол S25 нов модел касов апарат мобилен с надеждна акумулаторна батерия. Лесно боравене с департаментите на мобилния касов апарат.

Мобилни касови апарати цена Tremol S25

Малък с бързо печатащ принтер и изключително лесен достъп до всички групи стоки за маркиране на стоки и услуги. Това са предпочитани мобилни касови апарати цена от доста нови и стари търговци. Почти джобния формат на този модел ви дава много възможности за употребата му. Разносната търговия за вас няма да бъде проблем от страна на отчитане на натрупаните обороти за деня от вашите продажби. Изключително лесно зареждане на хартиената ролка на апарата. При нужда от зареждане на акумулаторната батерия ползвате адаптера и кабел които са универсални.

Мобилни касови апарати цена – Датекс касов апарат мобилен за Без Стационарен Обект.

Мобилен касов апарат Датекс WP50 е с малко по-големи размери но е добре познат на доста наши клиенти и успешно работят с него. Този модел касов апарат Datecs също е снабден с акумулаторна батерия. Бутоните за бърз и директен достъп до групите стоки са съобразени с броя на най-често ползвани от търговците.

Касовите апарати  Датекс са добре познати на старите търговци.Те са добре запознати с надеждността и добрата работа на тези модели. Приложението на мобилни касови апарати цена в търговията с бързо оборотни стоки в движение няма да бъде проблем.

Отличните им качества на и добре съчетаните електронни елементи и софтуер. Правят тези модели наистина дълго ползвани и предпочитани от стари и нови търговци.

Мобилни касови апарати и търговски кантари цена – Тук е момента да споменем разбира се и за мобилните ни търговски везни които предлагаме.

Няма как търговците които продават и се нуждаят от касов апарат да нямат нужда и от търговски кантар.

При нас можете да закупите кантари за заверка за различни търговски обекти.

Електронна везна до 15кг ще ви свърши работа за доста търговски обект като магазин за месо, плодове и зеленчуци, кафе, ядки и др.

Търговски кантар до 30кг би ви бил полезен за теглене по сергии или магазини за стоки с по-голяма тежест.

Имаме и мобилни платформени кантари с заверка за стокови борси тържища за плодове и зеленчуци на едро.

Търговски платформени кантари до 120кг, 150кг,  300кг, 600кг и др.

Везни до 100кг , Кантари до 150кг, 300кг без заверка за вътрешни измервания.

Мобилни касови апарати цена – Започвате търговия с разнос до вратата на клиента и имате нужда от малък и евтин касов апарат ?

Доверете ни се ние от сервиз София  ще ви предложим най-изгодния стартов пакет за мобилни касови апарати цена + търговска електронна везна с заверка.

Всички касови апарати се предлагат с включени в цената сервизни услуги по въвеждането в експлоатация. Да ние ще фискализираме и регистрираме вашия избор на мобилен или стационарен касов апарат цена.

Купете сега нов касов апарат за мобилна търговия на ниски цени с включен – Договор за касов апарат БЕЗПЛАТЕН ЗА 12МЕСЕЦА.

Бъдете мобилни в търговията с нашите мобилни касови апарати цена и продавайте лесно и бързо. Бъдете конкурентни на пазара с разносна търговия като ползвате касовите апарати предлагани от сервиз София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.