Търговски везни

Търговски везни богат избор на измервателна техника с изключително голям прецизност. Имате възможност да изберете измежду висококачествени теглещи продукти с Европейски признат Метрологичен Сертификат.

Електронни търговски везни, търговски кантари София, Кантари втора ръка цени на везни нови и втора употреба, Платформени везни.

Метрологично заверени търговски везни и кантари предлагани от ekafp.eu – нов измервателен уред търговска везна и кантар на ниска цена.

Стационарно ползваните или с други думи казано настолни везни имат за цел да извършват различни търговски измервания.

Изборът на търговска везна за вашият бизнес в нашия сайт е изключително лесен. Предлаганите от нас търговски везни на тази страница  са сертифицирани по задължителните  стандарти на Български институт по метрология. Търговските везни са полезни за много и различни търговски обекти.
Търговски електронни везни изключително голямо разнообразие от модели на различни цени. Специални оферти за най-често купуваните модели търговски електронни везни. Всеки може да избере везна и да поръча  онлайн и да получите кантара с доставка до Вашата врата!
Търговски везни. Електронните везни са измерващо средство което има възможност и изписван на дисплея измерената стока като изчислява и сумата за която ще продадете стоката към краен клиент. Ако е нужно събраната информация може да бъде изпратена към друго устройство или управляващия софтуер за ваше улеснение.
Търговски електронни везни съобразени с всички нужди . Богат избор от различни модели на електронни везни цени. Разнообразие от подходящи кантари както за работа на открито така и за търговските обекти на закрито. Поръчай онлайн лесно и бързо.
Избери търговски електронни везни на страхотни цени. Одобрени и лицензирани електронни везни за търговия. Включена метрологична проверка.
Двуинтервални търговски везни ( 6 кг/15 кг ), ( 15 кг/30 кг ) ценоизчисляващи.
Изключително ниска консумация на енергия. Захранването на някои модели везни е с 3 батерии AA.
Предлагаме търговски модели везни до 3кг, 6кг, 15кг, 30кг.
Търговските везни имат заверка която се изисква от БИМ за да извършвате продажби във Вашите обекти към краен клиент.
Можете да поръчате везна в нашия сайт за всеки град или село в България.
Изключително удобни кантари показват едновременно тегло, единична цена и крайна цена. Така търговеца бързо и лесно калкулира крайната сума която е натрупал клиента.
В същото време клиента може да наблюдава как се оформя неговата сметка на дисплея за клиенти.
Везните се предлагат в два варианта за възможност на клиентски дисплей.
Първия е настолна везна с нисък клиентски дисплей и
Втори вариант с висок клиентски дисплей.
Предлаганите везни и кантари в нашия сайт са нови.
За модели кантари втора ръка можете да позвъните на 0888 728 005.
Тъй като няма постоянно налични модели везни втора употреба е добре да се чуем предварително.
Екипа на ekafp.eu ви пожелава успешен бизнес с закупените от нас заврени везни.

Показване на 2 резултата