Мобилни касови апарати за разносна търговия.

За търговците на колела предлагаме мобилни касови апарати. Мобилен касов апарат на разумна цена. Купете нов касов апарат на батерия с безплатен договор за сервиз и такса мобилна поддръжка СИМ карта.

Предлагате стоки и услуги в движение? Трябва ви касов апарат на батерия?

Посетете нашия офис в град София и започнете продажба на вашите стоки бързо и лесно. Предлагаме нови мобилни касови апарати на Тремол, Дейзи и Датекс.Мобилен касов апарат Дейзи Компакт S01 малък и компактен.Тремол S25 касов апарат на батерия за мобилна търговия много добро решение. Малък и лек изключително функционален и лесен за работа. Иновации и технологични решения на едно място.Датекс WP 50 ще ви помогне да работите извън вашия офис. Снабден с акумулаторна батерия ви гарантира работа при доставка на стоки и услуги до вратата на клиента.

Документация издавана задължително и придружаваща всеки нов касов апарат.

За всеки закупен нов касов апарат получавате фактура.Паспорт който задължително придружава касовия апарат на всякъде. Свидетелство за регистрация.Новия касов апарат е с договор за сервизно обслужване за 12месеца. Предплатена 12месечна годишна такса за Абонамнетн СИМ карта към мобилен оператор.Ние от сервиза ще програмираме вашите департаменти с които ще извършвате различни видове продажби.Кратко обучение за работа с закупения от вас касов апарат.Кратка инструкция за работа с модела фискално устройство което ще обслужва вашия търговски обект.Освен мобилни фискални касови апарати предлагаме стационарни касови апарати без батерия. Ползват се на места където няма проблем или не се очаква да има проблем с ел.  захранването.Мобилните касови апарати имат акумулаторна батерия.Избора на касов апарат мобилен или стационарен трябва да бъде освен добре обмислен.  А и да е съобразен с вида обект и дейност за която ще се ползва.Тъй като батерията е консуматив. Тя даден момент ще спре да държи ток и ще трябва да бъде сменена с нова.Това при стационарните модели касови апарати не е необходимо тъй като те нямат акумулаторна батерия и този ангажимент отпада.

Продавай лесно и бързо с нашите мобилни касови апарати. Поръчай на 0888 728 005

Показване на 5 резултата