Касови апарати нови 2021г – 2022г. Отговарят на всички изисквания наложени от НАП.

Начало » Касови апарати

Мобилни и стационарни фискални касови апарати.

Купи от нас най евтиния касов апарат и отвори лесно и бързо търговски обект. Посочените цени на касовите апарати включват Регистрация, Фискализация, Договор за сервиз, Абонамент към мобилен оператор за СИМ карта. От нас можете да закупите касовия апарат който е най-малкия познат апарат с фискална памет.

Всеки касов апарат в нашия сайт www.ekafp.eu е ОДОБРЕН ОТ НАП.

При сключване или подновяване на договор за касовият  апарат след изтичане на първоначалния задължителен гаранционен договор за сервизно обслужване вие получавате отстъпка редовен клиент. Както и ако продължите настоящия си договор за сервиз касови апарати при нужда от сервизни услуги и ремонт ще имате възможността да се възползвате от специални по ниски цени.  Всеки клиент станал наш абонат с касов апарат ползва напълно безплатно помощ по телефона в рамките на работния ден. Най продаван е касов апарат Compact S01 поради ниската си цена.

Новите касови апарати издават Автоматичен дневен финансов отчет. Което неминуемо ще ви улесни ако не трябва всеки ден да мислите дали сте пуснали отчет. Как действа това тази функция?Ако вие не пуснете дневен отчет в режим нулиране касовия апарат сам ще направи това в деня в който сте имали продажби през ползвания от вас касов апарат в 23.59.59ч ще се нулира.

Предлагаме касовите апарати на Датекс, Дейзи и Тремол.Тези модели са най-добре познати на пазара у нас. Можете лесно да се справите с ползването на всеки касов апарат на посочените по-горе три марки.Всеки от тях се е постарал да направи модели за ползване навън тоест има акумулаторна батерия което ги прави мобилни касови апарати. С тях лесно ще предлагате стоките си в движение.Другите видове са стационарни касови апарати те са предвидени за стационарно ползване в офиси, магазин, сергии, пазари и др.

Показване на 15 резултата