Касови апарати. Без стационарен обект

Касови апарати. Без стационарен обект

Подходящи касови апарати за без стационарен обект?

Според наше наблюдение 99% от случаите на отворен Без Стационарен Обект се ползват мобилни касови апарати.

Тези Касови апарати. Без стационарен обект са едновременно малки , леки преносими и с вградена акумулаторна батерия.

Ние можем да ви предложим касови апарати за без Стационарен Обект:

Касов апарат за Без стационарен обект преносим малък на ниска цена Компакт S01

касов апарат ЗА БЕЗ СТАЦИОНАРЕН ОБЕКТ compact s01

Касови апарати. Без стационарен обект.

Compact S01

Мобилния касов апарат Компакт S01 Е МНОГО МАЛЪК И ЛЕК. Това е джобен формат касов апарат. Изключително подходящ за обекти които извършват доставка на стоки и услуги до вратата на клиента.

Одобрен модел касов апарат от НАП за Без Стационарен Обект S25.

касови апарати Без Стационарен Обект s25

Касов апарат Без Стационарен Обект

S25 МОДЕРЕН МОБИЛЕН КАСОВ АПАРАТ

Мобилните касовите апарати S25 са добре обмислени.

Те предлагат лесен и бърз достъп до голям брой групи стоки за маркиране на стоките и услугите по време на работа в движение.

Изключително удобни и леки за пренос те са вашите касови апарати за Без Стационарен Обект.

Касов апарат S25 е мобилен на само поради малкия си размер а защото има акумулаторна батерия. Много бърз печат на принтера бързо издава касови бележки. Бързо боравите с групите стоки у услуги.

Избор на касови апарати Без стационарен обект ?

Най-подходящи са мобилните касови апарати тези които имат акумулаторна батерия.

По горе сме ви показали двата най-купувани модела за този вид търговска дейност .Така познатата като разносна търговия.

Или доставка на стоки и продукти до вратата на крайния клиент.

Но няма проблем да ги ползвате и във вашия обект където имате постоянно ел. захранване. Търговски обекти като офиси, магазин и други със средна или малка натовареност.
Касовите апарати са одобрени от НАП. Актуализиран им е фърмуера и издават Автоматичен Дневен Отчет.

Според наредба Н18 всеки касов апарат трябва да има тази функция налична. Да нулиран касовия апарат в 23.59.59ч ако вие сте забравили.

Мобилен касов апарат

Мобилен касов апарат

На въпроса Защо всъщност ни е необходим мобилен касов апарат?
Можем да отговорим така :

Всеки занимаващ се с търговия е наясно че :

С мобилен касов апарат за доставката на място на стока или услуга, при крайния клиент. В повечето случаи или почти винаги се указва един от най-добрите начини да направиш потребителите си от обикновени купувачи за по веднъж в постоянни твои клиенти. Знаем че като търговци трябва да организираме доставката и продажбите „от врата до врата“. Но също така е наш ангажимент и трябва да организираме и процеса по отчитането на оборота от продажбите. При голяма част от направените продажби „на място“ плащането се осъществяват в брой. За това са ни необходими касови апарати с батерия. Там на място при клиента да бъде издаден касов бон.

МОБИЛНИ С БАТЕРИЯ КАСОВИ АПАРАТИ

Мобилни касови апарати, подходящи за разносна търговия, работа на открито и закрито. Където са ви необходими апаратите с батерия.

Мобилните касови апарати са иновативни фискални устройства.Тяхното предназначение е за отчитане на оборота от продажбите при работа в Без Стационарни обекти.Касовите апарати от категория мобилни имат вградена или допълнително добавена батерия.

Тази мобилна функция дава възможност апаратите от този раздел да бъдат използвани в разносна търговия. Търговски обекти като открити пазари, сергии, колички за сладолед и царевица.Търсени са за продажби най-често на места с ограничено електрическо захранване.
Ние ви предлагаме сервиз и продажба на различни модели мобилни касови апарати.При нужда имаме готовност да Ви консултираме относно най-добрия избор на мобилни касови апарати за Вашата дейност.
Освен покупка на касов апарат в нашия офис вие можете да закупите касов апарат и онлайн.

След избора на подходящ модел мобилно или стационарно фискално устройство. С него ще получите всички услуги като фискализация, регистрация а също така и сервиз на Вашия касов апарат.

Мобилни касови апарати

Мобилните касови апарати не винаги се използват, когато доставката на продукта се осъществява на място, при крайния клиент. Но в 90% когато случаите на продажби се извършват „на място“. Се осъществяват в брой и тогава ви е необходим мобилен касов апарат за да издадете касова бележка.

Мобилният касов апарат може да бъде незаменим помощник във Вашата работа. За това е важно да поберете лесен за работа и най-подходящия за да обслужвате вашата дейност. Неща като тегло, размер, бърз и безшумен термопринтер се оценяват в процеса на работа. За това не „спестявайте“ няколко лева и няколко минути за да намерите по-добрият апарат

Касов апарат Daisy Compact S01 /мобилен/

Мобилен Касов апарат Daisy Compact S 01

Мобилен Касов апарат Daisy Compact S 01

Можете да закупите касов апарат по-лесно и бързо от всякога. Изтеглете от Тук заявка за онлайн покупка на касов апарат на касов апарат с батерия мобилен. Само трябва да последвате няколко стъпки и ще имате готов за употреба касов апарат за разносна търговия. Компакт S01 е малък джобен формат касов апарат удобен е за работа като Без Стационарен обект.

Дейзи Компакт М02 модерен касов апарат с батерия.

Мобилен касов апарат цена

Мобилен касов апарат цена

Daisy Compact М 02

Касов апарат с батерия. Касови апарати М02 са с 4 бързи директни бутона за обслужване на клиентите.

Мобилните касови апарати Дейзи Експерт SX 01

Мобилен Касов апарат

Мобилен Касов апарат Daisy eXpert SX 01

Daisy eXpert SX 01 е компактен мобилен касов апарат, съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18. Този модел е един от които се произвежда най-дълго. Натрупал е доста години в обслужването на търговците независимо дали търгуват от офиса или на открито.

Категория касови апарати на батерии.

ТремолS25 е многофункционален мобилен касов апарат с елегантен дизайн, предназначен за работа в без стационарни обекти и др.

мобилен касов апарат

Мобилен касов апарат Тремол S25

Мобилен Касов апарат Тремол S25 Модел Изцяло мобилен, по последни изисквания на НАП зареждане от стандартен USB 5V адаптер адаптера не е включен в комплектаМобилен касов апарат Daisy Perfect S 01

Мобилен касов апарат  Дейзи Перфект S 01

Мобилен касов апарат Дейзи Перфект S 01

Мобилен касов апарат Daisy Perfect S 01 с включена батерия.Мобилната версия на този модел разкрива пред възможностите за мобилна търговия.

Мобилен касов апарат цена

Обикновено цените на мобилната версия на всеки касов апарат е по скъпа от стационарната такава.

Но виждате че има и такива които са по евтини от стационарните модели.

Касовите апарати на батерия предложени в нашия сайт в категория мобилни цени.

Модел касов апаратЦена Батерия
Тремол S25178.99лвДА
Дейзи Перфект S01259.00лвДА
Daisy Compact S01
169.00лвДА
Дейзи Компакт M02199.00лвДА

Мобилни касови апарати цени

Мобилни касови апарати цени е важен фактор при избор на касов апарат. Но не вземайте решение за покупката на касов апарат базирано само на цената. Да тя е важна но не на 100% има различни модели касови апарати които са създадени точно с цел да бъдат удобни в различни търговски обекти.

Например има касови апарати при които наличието на батерия което го прави мобилен. В този случай мобилността е важен фактор тъй като ще се ползва за Без Стационарен Обект. Разносна търговска дейност. Там където да си мобилен е важно защото ще доставяш стоки и услуги от врата до вратата на клиента.

Качествен касов апарат Тремол S25 за мобилен начин на търговия можете да си закупите онлайн. Този модел ще ви позволи да продавате лесно на улицата благодарение на вградената акумулаторна батерия. Много малките размери не са попречили на производителя да го направи изключително удобен и функционален за ползване. Има най-удобния начин за избор на групите стоки важни за осъществяването на всяка продажба. Можем да ви предложим Тремол S25 касови апарати цени 179лв.Надежден и издръжлив модел мобилен вариант на касов апарат за работа на открито.

Изтичане на договор за касов апарат

Изтичане на договор за касов апарат

При изтичащ договор за касов апарат заповядайте в нашия офис. Там ще удължим срока на договора.Заедно с това ще продължим мобилната свързаност на вашия касови апарат.

Подновяване на договор за касов апарат

Подновяване на договор за касов апарат

Подновете договор за касов апарат на най-ниски цени.

Месечен отчет на касов апарат Тремол

касов апарат

Месечен отчет на касов апарат Тремол 

Месечен отчет с прави до 7-мо число на следващия месец за предходния.


Месечен отчет) (Периодичен отчет):

В режим X отчети  
Парола- “22222”
11- ST– начална дата(010721)- QTY– крайна дата(310721)- VDКак се прави сторно на касов апарат тремол?

Как се прави сторно на касов апарат тремол

1) От режим Регистрация се натиска бутона  VD и се влиза в режим сторно. 

2) След това се избира причина за сторното със стрелките:

  • Операторска грешка /до 7-мо число на следващия месец/;
  • Връщане на стока;
  • Данъчна основа /за фактура, отпечатана от касовия апарат/;
    и се потвърждава с TOTAL.

3) Правите избор на ТИП ДОКУМЕНТ : със стрелките избирате типа на документа – в повечето случаи е  стандартна бележка и се потвърждава с TOTAL
4) След което на екрана с появява Документ N: 000000

Номера на документа можете да видите над надписа фискален бон в ляво

Там се въвежда номера на бона, който се сторнира и се потвърждава с TOTAL. След като го напишем натискаме бутон „ТОТАЛ“
5) На екрана ни изписва „ДАТА“ сега трябва да запишем датата, месеца и годината от грешния бон. Въвеждат се датата и часа на фискалния бон.

Датата, месеца и годината се намират над текста ФИСКАЛЕН БОН в дясно. След като ги въведем правилно натискаме бутон „ТОТАЛ“ на екрана изписва „ЧАС“  трябва да въведем часа, минута и секунда от грешния касов бон. Тях можете да ги видите от грешния бон намират се след датата месеца и година. Потвърждава се с ТОТАЛ
6) Въвежда се номера на фискалната памет започва с 501 00222 и се намира под надписа фискален бон и се потвърждава с TOTAL.
7) Появява се меню УНП /уникален номер на продажба/ – ако не ползвате СУПТО пропускате тази стъпка с като натиснете бутон TOTAL.
8) Апаратът изписва „СТОРНО !“ Въвежда се сумата която се сторнира след това и департамента който се сторнира. Сторно бележката се приключва с TOTAL.

Касови апарати мобилен или стационарен касов апарат?

касов апарат

Избора при покупката на нов касов апарат мобилен или стационарен ?

Мобилен или стационарен това е важен момент при избора ви на касов апарат?

Мобилен касов апарат  ще ви служи в търговски обект за мобилни продажби на стоки и услуги.

Когато доставяте вашите продукти да крайния клиент.

Мобилни касови апарати са всички снабдени с акумулаторна батерия. Тя се зарежда и разрежда по време на работа с касовия апарат.

Такива апарати се ползват от фирми за разнос на стоки. Или от фирмите които извършват услуги на място при клиента. Често се ползват и при търговци работещи по сергии, тържища и пазари. На места където нямате възможност да ползвате ел. захранване.

Стационарен касов апарат си купувате когато можете да го захранвате постоянно от ел. мрежата.

Такива стационарни касови апарати ползват търговците които издават касови бележки в офиси, магазини и др.

Стационарните касови апарати са включени постоянно в ел. мрежата посредством адаптер.

Важно е да направите оценка на вашата възможност дали ще ви трябва касов апарат на ток /Стационарен/.

Или ще имате нужда от мобилна версия касов апарат който да има батерия.

Стационарен модел касов апарат може ли да стане мобилна версия?

Някои от моделите касови апарати могат от стационарно да се превърнат в мобилни. Но други са изработени и работят само на батерия. Това е важно да попитате сервизната фирма от която ще закупите нов касов апарат.

На въпроса мобилни касови апарати с батерия или стационарен касов апарат на ток да избера ?

Ние отговаряме това зависи изцяло от вашите нужди.

Като подробност искаме да споменем факта че всяка батерия има определен брой заряд и разряд.

Така че след известно време ползване ще се наложи да се смени батерията. Което ще бъде един допълнителен разход за собствениците на мобилен касов апарат.

Този разход при ползването на стационарни касови апарати не се предвижда.

Тук е момента да споменем фактора цена за касов апарат на ток или на батерия?

Някои модели мобилни касови апарати са по скъпи от стационарните. Но при моделите на друг производител се наблюдава обратното.

Сторно на касов апарат Дейзи Компакт М02

Касови апарати Daisy Compact M02

Сторно на касови апарати Дейзи Компакт М02.

Касов апарат Daisy Compact M
Сторно на касов апарат Дейзи Компакт М02

За да извършите сторно на касов апарат Дейзи Compact M02 . Трябва да влезете в режим регистрация с парола 9999. Там има три опции за сторно. Сторниране с причина операторска грешка, Връщане и рекламация, Намаляване на данъчна основа.

Най често се ползва причината за строно “ Операторска грешка“.

Това ще рече че този който работи с касовия апарат е допуснал грешка. Например вместо да пусне касов бон за 100лв е пуснал касов бон за 10000лв.

ВАЖНО Е ДА ЗАПАЗИТЕ издадения от касовия апарат ГРЕШЕН КАСОВ БОН!!

Сторно се прави по следния начин :

Влизате в режим регистрация с парола 9999 и потвърждавате с бутон „CLK“ след като ви изпише двете 0.0 на екрана. Натискате клавишите 9 2 от клавиатурата след което ALT + VD заедно.

На дисплея ви изписва номера на документ.Тук трябва да въведете номера от грешния касов бон на който ще бъде направена Сторно бележка.

Док.N# можете да видите от грешния фискален касов бон намира се над надписа ФИСКАЛЕН БОН в ляво. След като въведете номер на документ потвърдете с TL.

Трябва да въведете дата/час/минути/секунди на издадения документ. тях можете да ги видите също от сгрешения касов бон намират след номера на документа в дясно . Пример: 19-1-2021 14:32:50 потвърдете с STL.

Въведете номер на фискалната памет на устройството, от което e издадена бележката, на която ще правите сторно.

Номера на Фискалната памет на вашия касов апарат можете да видите под надписа ФИСКАЛЕН БОН В ДЯСНО.

Пример Номер ФП: 36 000000 и потвърдете с STL.

На дисплея ще ви покаже СТОРНО 0.00 Въведете СУМАТА ОТ ПРОДАЖБАТА, която ще сторнирате. Пример:10 000.00 след което се избира Департамент 01 до 04 трябва да бъде същия с който сте издали грешния касов бон. След което потвърдете с TL ако плащането е било В БРОЙ.

Касовия апарат ще ви разпечата сторно бон. На бона пуснат от вашия касов апарат се вижда сумата за която е направено строно.

Сервиз Профинанс ви предлага нови касови апарати на разумни цени 199лв. Получавате безплатен договор за касов апарат сервиз за една година + такса за поддръжка на СИМ карта. Поръчай сега на 0888 728 005.