Везни за плодове и зеленчуци

Везни за плодове и зеленчуци  

 Везни за плодове и зеленчуци  .

 Ще отварям сергия за плодове и зеленчуци какъв кантар трябва да си взема?

Кои са правилните везни за продажбата на плодове и зеленчуци на дребно към краен клиент?

Това е търговска везна за плод и зеленчук с заверка.

Търговски везни за плодове и зеленчуци предлагаме от 6кг, 15кг и 30кг това са най масовите модели ползвани за търговия. Имаме търговски везни с акумулаторни батерии. Тъй като е известен факта че по сергиите и павилионите за продажба на плод и зеленчук няма постоянно или никакво ел. захранване.

Някои от везните се предлагат с адаптер за зареждане на акумулаторните батерии. Други модели кантари и търговски везни за да бъде постигната по ниска цена. Се предлагат без адаптер тъй като можете да ползвате ваш адаптер.Разбира се със същите параметри посочени в инструкцията на везните.

Предлагаме и везни които работят с обикновени батерии които закупувате от кварталния магазин подобни или същите като тези които ползвате за дистанционното на телевизора.

Търговските везни са произведени и узаконени и подлежат на ежегодна метрологична заверка.

Подлежат ли на ремонт везните със стикер за заверка?

Да метрологично зверените електронни везни подлежат на поправка. Ремонтиране на везни от моделите със сертификат и заверка. Ремонта на везни се осъществява в нашата сервизна база. Всеки кантар или везна постъпили за ремонт трябва да преминат диагностика. Прегледа се извършва с цел да бъде проследен и установен проблема.

Продайте вашата стока лесно и удобно с нашите търговски везни цени от 215лв.Българските везни са вашият правилен избор за търговия с плодове и зеленчуци. Електронните везни които предлагаме са ценоизчисляващи. Това ви дава допълнително удобство при продажбата към краен клиент.

Търговски кантари за магазини и сергии за плодове и зеленчуци.

кантари за зеленчуци и плодове
Кантари за зеленчуци и плодове

Наши клиенти ползват лицензирани търговски везни в много градове и села в България.

Имаме клиент с търговски везни в гр.Сопот, гр.Пазарджик, гр.Варна, гр.София, гр.Пловдив, гр.Ямбол, гр.Казанлък, гр.Бургас, гр.Туракан,  гр.Лом, гр. Добрич, гр.Враца, гр.Монтана, гр.Панагюрище, гр.Карлово, гр.Стара Загора, гр.Нова Загора, гр.Ихтиман, гр. Костенец, гр.Долна Баня, гр.Своге, гр.Сливен и много други.

Кантари за зеленчуци и плодове. Магазин за месо, хранителни стоки, ядки, кафе.Сертификат за заверка на търговските везни.

Заверяване на търговски везни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.