Касови апарати Daisy Compact M02

Касови апарати Daisy Compact M02

Касови апарати Daisy Compact M02.

Касови апарати от серията Компакт са добре познати на много търговци започнали с малко средства своя бизнес. Тези два модела касови апарат Compact S01 и Compact М02 се предлагат на най-ниски цени.Евтин касов апарат готов за работа.Съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите ( изм. ДВ бр.9- 31.01.2020г.) , той е с голям операторски дисплей, клиентски дисплей и вградена батерия. Лек и удобен, с иновативен дизайн. Възможност за връзка по Bluetooth и Wi-Fi. Могат да се зареждат данни за артикули и клиенти. Благодарение на технология,използвана при производство на батерии за електромобили, батерията на Daisy Compact M е с изключително дълъг живот. Подобрената литиево-йонна батерия позволява над 20 000 цикъла зареждане и разреждане! 

 

Касовите апарати са ниско бюджетни и лесни за работа.

Имат акумулаторна батерия което ги прави удобни за търговски обекти на колела. Имат невероятно добър дисплей няма да ви затрудни цялостната работа.

Всеки евтин касов апарат е добре познат на много търговци. Тъй като за повечето сега стартиращи бизнес им е доста трудно и търсят най-ниска цена за касов апарат.

Това прави двата модел Компакт S01 и Compact M02 познати на голям брой собственици на търговски обекти. Което от своя страна ги прави лесни за работа тъй като има доста информация както на нашия сайт така и в интернет пространството.

Към всеки от двата модел касови апарати получавате Договор за сервиз за 12мсесеца, Абонамент СИМ към мобилен оператор 12месеца, Регистрация, Фискализация и безплатно обучение за работа.

Касовите апарати са Одобрени от НАП.

ВАЖНО!! ИЗДАВАТ АВТОМАТИЧЕН ДНЕВЕН ФИНАНСОВ ОТЧЕТ С НУЛИРАНЕ!!!

Освен касови апарати предлагаме търговски кантари за обекти като магазини за месо, хранителни магазини , за плодове и зеленчуци и др.

Търговските везни имат метрологична заверка показана със стикер на всяка везна.

Касови апарати Daisy Compact M02

Цена 219лв /Касов апарат Daisy Compact M02/