Касови апарати Дейзи Компакт S01

Касови апарати Дейзи Компакт S01.

Касови апарати Дейзи Компакт S01.Мобилните касови апарати от серията Compact S 01 са от моделите с компактни размери, но същевременно много функционален. Съобразен е с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите (изм. ДВ бр.9- 31.01.2020г.). Той е с голям светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия.

Касови апарати Дейзи Компакт S01 ли са най-малките и най-евтини мобилни касови апарати ?

Да в нашия сайт ekafp.eu касовите апарати Компакт S01 се предлагат на най-изгодна цена.

Цената на този мобилен модел касов апарат е най-ниска в нашия сайт. Това разбира се не го прави лош в никакъв случай. Той има всичко необходимо за да се ползва в различни търговски обекти.

Най-малкия касов апарат Функционира успешно в мобилни търговски обекти тъй като има акумулаторна батерия.

Този преносим касов апарат може да се ползва в малки офиси и други стационарни обекти.

Ниско бюджетни касови апарати Компакт S01 са предпочитани от търговци които сега започват работа и не искат да харчат големи суми за касов апарат.

Касовите апарати от серията Компакт правят ли смесено плащане?

Да моделите касови апарати от серията Compact издават касови бележки където плащането от клиента може да бъде смесено. Това ще рече плаща клиента общо 20лв от които 12лв ще бъдат платени в брой останалите с карта или ваучер.

Можете да програмирате всички параметри на ФУ. Лесно и удобно да създавате фискални бележки. С помощта на определени функции може да издавате различни видове отчети и да извличате необходимата за Вас информация

Търговски кантари с заверка и стикер за всеки търговски обект.

Търговски електронни везни в нашия сайт на ниски цени. Заверени търговски кантари за пазари и магазини.

Кантари до 3кг за претенциозните търговци.

Търговските везни с заверка до 15кг и до 30кг можете да изберете в нашия сайт и да ви бъде изпратена на адрес посочен от вас.

Касови апарати Дейзи Компакт S01

Цена 189лв /Касов апарат Daisy Compact S01/