Касови апарати Дейзи Компакт S01

Касови апарати Дейзи Компакт S01.

Касови апарати Дейзи Компакт S01.Мобилните касови апарати от серията Compact S 01 са от моделите с компактни размери, но същевременно много функционален. Съобразен е с последните изисквания на Наредба Н-18 на Министерство на финансите (изм. ДВ бр.9- 31.01.2020г.). Той е с голям светещ операторски дисплей, подсветка на клавиатурата и вградена батерия.

Касови апарати Дейзи Компакт S01 ли са най-малките и най-евтини мобилни касови апарати ?

Да в нашия сайт ekafp.eu касовите апарати Компакт S01 се предлагат на най-изгодна цена.

Цената на този мобилен модел касов апарат е най-ниска в нашия сайт. Това разбира се не го прави лош в никакъв случай. Той има всичко необходимо за да се ползва в различни търговски обекти.

Най-малкия касов апарат Функционира успешно в мобилни търговски обекти тъй като има акумулаторна батерия.

Този преносим касов апарат може да се ползва в малки офиси и други стационарни обекти.

Ниско бюджетни касови апарати Компакт S01 са предпочитани от търговци които сега започват работа и не искат да харчат големи суми за касов апарат.

Касовите апарати от серията Компакт правят ли смесено плащане?

Да моделите касови апарати от серията Compact /Дейзи Компакт М02 и Daisy Compact S01 / издават касови бележки където плащането от клиента може да бъде смесено. Това ще рече плаща клиента общо 20лв от които 12лв ще бъдат платени в брой останалите с карта или ваучер.

Можете да програмирате всички параметри на ФУ. Лесно и удобно да създавате фискални бележки. С помощта на определени функции може да издавате различни видове отчети и да извличате необходимата за Вас информация

Търговски кантари с заверка и стикер за всеки търговски обект.

Търговски електронни везни в нашия сайт на ниски цени. Заверени търговски кантари за пазари и магазини.

Кантари до 3кг за претенциозните търговци.

Търговските везни с заверка до 15кг и до 30кг можете да изберете в нашия сайт и да ви бъде изпратена на адрес посочен от вас.

Касови апарати Дейзи Компакт S01

Цена 199лв /Касов апарат Daisy Compact S01/