Електронни везни

Търговски Електронни везни

Заверена електронна везна. Търговски Кантар
до 15kg – Дейзи DSB 6

Търговска везна Цена 250.00лв

Търговски везни
Електронна везна търговски кантар заверена Дейзи

Търговската везна има сертификат за работа в търговски обекти.

Работи с обикновени батерии. Ползва се или на батерии или на ток. В посочената цена на търговската везна няма адаптер. Има батерии. Български електронни кантари цени за всеки магазин.

Купи търговски кантар до 15кг към магазина

Купи търговска везна до 30кг към магазина

Електронен кантар Дейзи DSV6 до 15kg. Заверена търговска везна до 15кг.

Търговски кантар Цена 299.00лв

Търговска везна
Електронна везна кантар заверена Дейзи

Търговски кантари до 15кг. Кантара е сертифициран за директна работа с клиенти. Работи с обикновени батерии. Ползва се или на батерии или на ток. В посочената цена на търговската везна няма адаптер.Има батерии. Евтини кантари за пазари, магазини, сергии за зеленчуци и плодове. Магазин за везни София можете да направите покупка и онлайн.

Купи търговски кантар до 15кг към магазина

Търговска везна. Кантар до 15кг с Метрология.Електронни везни Tremol ACS15 без локатор.

Търговски везни Цени 279.00лв

Търговски везни заверка
Електронна везна кантар заверена ТРЕМОЛ

Търговски везни със стикер за метрологична заверка. Одобрен от БИМ за директна продажба към краен клиент. В посочената цена на тази търговска везна до 15кг има акумулаторна батерия и адаптер за зареждане. Електронни кантари цени за търговски обекти.

Електронен Кантар до 15кг лицензиран и ОДОБРЕН ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ. Магазин за плодове и зеленчуци, хранителни стоки, месо, карантия, сладкарница, баничарница, месарница, кафе, ядки и др.

Купи търговски кантар Tremol ACS15 към магазина

Купи търговски кантар до 30кг към магазина . Електронна везна до 30 кг с заверка и сертификат за директна продажба към крайни клиенти на дребно и едро.


Електронна везна Заверена. Търговски Кантар Tremol ACS15 с локатор

Електронна везна Цена 309.00лв

Търговски кантар
Електронна везна кантар заверена ТРЕМОЛ

Кантара има стикер и сертификат за преминал метрологична заверка в БИМ. Одобрен за директна продажба към краен клиент. Търговски кантари до 15кг за търговски цели с висок дисплей за клиента. С закупуването на търговски кантари цени 269.00лв получавате кантара с акумулаторна батерия и адаптер за зареждане.Електронна везна за плодове и зеленчуци продажба на дребно. Ползва се още в магазини за хранителни стоки , месарски магазин, кафе , сладолед, закуски и др.


Купи търговски кантар Tremol ACS15C към магазина

Заверена Електронна търговска везна S300 FM

Търговски кантар от серията S300 на Elicom е наследник на модела F-BF без локатор. Професионални кантари за търговски обекти зеленчуци, плодове, хранителни стоки и продукти на дребно.

Търговска везна Цена 315.00лв

Търговска везна S300 FM

Търговска везна S300 FM

Електронни Везни за търговия. Търговски везни. Везни за плодове и зеленчуци.

Магазинерски кантари за зеленчуци и плодове. Електронен кантар удобен за магазин за месо, хранителни стоки, ядки, кафе.Електронни везни сертификат за заверка на търговските везни.Електронни везни Пловдив доставяме с куриерите. Кантари цени съобразени с обстановката в България.

Стикер за заверка на търговски везни. Кантар за зеленчуци.Кантар за месо. Търговска електронна везна за месо.Български везни за магазин.

електронни везни
електронни везни

Търговска везна цена. Лицензирани кантари за магазин. Български електронни везни до 15кг заверени. Професионални кантари до 30кг. удобни за ползване в магазин за хранителни стоки. Електронни кантари цени съобразени с Българските търговски възможности.Български електронни кантари цени даващи възможност на всеки търговец да работи законно. Електронни везни София купи везна за търговия лесно и бързо. Магазин за везни София.Електронни везни Бургас. Кантари Пловдив. Заверена везна за магазин. Кантар за плодове.  Онлайн поръчка доставка с куриер за цяла България

Купи търговски кантар S300FM към магазина

Търговски кантар Elicom S300 LM с локатор

Търговските везни от серията S300 LM на Elicom е наследник на модела F-LF с локатор.

Търговски Кантари Цени 325.00лв

Търговска везна S300 LM
Търговска везна S300 LM

Електронните везни в нашия сайт ekafp.eu в секция търговски кантари се предлагат сертифицирани. Всеки търговски кантар има стикер за метрологична заверка. Това са правилните модели електронни средства за премерване масата на стоките и продуктите във Вашите магазини.

Лицензираните търговски везни имат стикери че са преминали метрологична заверка.

Търговските кантари могат да се ползват на батерия.

Има модели които са с вградени акумулаторни батерии.

Купи търговски кантар към магазина

Търговски електронни везни Elicom EVLplus xx LT

Кантар Цена 388.00лв