Касови апарати Дейзи.

Дейзи са производител на различни електронни устройства. Ние сме се спрели да предлагаме техните касови апарати и електронни везни. Добре знаем че касовите апарати не са от стоките за първа необходимост. Но за всеки търговски обект те са задължителни. Чрез тях се следят оборотите които натрупват фирмите с продажбата на своите стоки и услуги. Всеки касов апарат Дейзи в нашия сайт е съобразен с изискванията на НАП. Одобрените модели касови апарати Daisy с батерия ще са ви от полза ако сте търговец който предлага своите стоки и услуги извън офиса или магазина. Мобилен касов апарат Дейзи Компакт S01 е най-малкия касов апарат от богатата гама мобилни касови апарати Daisy.

Касовите апарати от серията Compact са произведени изцяло на батерия. Kompakt S01 освен че е много малък като размер е и с най ниска цена. Компакт М02 мобилен апарат за касов контрол на оборота за вашия търговски обект. Луксозната серия касови апарати Дейзи Перфект също предлагат мобилни модели. Перфект S01 е снабден с акумулаторна батерия за безпроблемна работа при условия различни от обикновените.

Касови апарати стационарни можете да закупите за вашия офис, магазин, фризьорски салон, месарски магазин, сергия за плодове и зеленчуци  и друг търговски обект където имате постоянно ел. захранване.

Показване на 6 резултата