Мобилен касов апарат

Мобилен касов апарат

На въпроса Защо всъщност ни е необходим мобилен касов апарат?
Можем да отговорим така :

Всеки занимаващ се с търговия е наясно че :

С мобилен касов апарат за доставката на място на стока или услуга, при крайния клиент. В повечето случаи или почти винаги се указва един от най-добрите начини да направиш потребителите си от обикновени купувачи за по веднъж в постоянни твои клиенти. Знаем че като търговци трябва да организираме доставката и продажбите „от врата до врата“. Но също така е наш ангажимент и трябва да организираме и процеса по отчитането на оборота от продажбите. При голяма част от направените продажби „на място“ плащането се осъществяват в брой. За това са ни необходими касови апарати с батерия. Там на място при клиента да бъде издаден касов бон.

МОБИЛНИ С БАТЕРИЯ КАСОВИ АПАРАТИ

Мобилни касови апарати, подходящи за разносна търговия, работа на открито и закрито. Където са ви необходими апаратите с батерия.

Мобилните касови апарати са иновативни фискални устройства.Тяхното предназначение е за отчитане на оборота от продажбите при работа в Без Стационарни обекти.Касовите апарати от категория мобилни имат вградена или допълнително добавена батерия.

Тази мобилна функция дава възможност апаратите от този раздел да бъдат използвани в разносна търговия. Търговски обекти като открити пазари, сергии, колички за сладолед и царевица.Търсени са за продажби най-често на места с ограничено електрическо захранване.
Ние ви предлагаме сервиз и продажба на различни модели мобилни касови апарати.При нужда имаме готовност да Ви консултираме относно най-добрия избор на мобилни касови апарати за Вашата дейност.
Освен покупка на касов апарат в нашия офис вие можете да закупите касов апарат и онлайн.

След избора на подходящ модел мобилно или стационарно фискално устройство. С него ще получите всички услуги като фискализация, регистрация а също така и сервиз на Вашия касов апарат.

Мобилни касови апарати

Мобилните касови апарати не винаги се използват, когато доставката на продукта се осъществява на място, при крайния клиент. Но в 90% когато случаите на продажби се извършват „на място“. Се осъществяват в брой и тогава ви е необходим мобилен касов апарат за да издадете касова бележка.

Мобилният касов апарат може да бъде незаменим помощник във Вашата работа. За това е важно да поберете лесен за работа и най-подходящия за да обслужвате вашата дейност. Неща като тегло, размер, бърз и безшумен термопринтер се оценяват в процеса на работа. За това не „спестявайте“ няколко лева и няколко минути за да намерите по-добрият апарат

Касов апарат Daisy Compact S01 /мобилен/

Мобилен Касов апарат Daisy Compact S 01

Мобилен Касов апарат Daisy Compact S 01

Можете да закупите касов апарат по-лесно и бързо от всякога. Изтеглете от Тук заявка за онлайн покупка на касов апарат на касов апарат с батерия мобилен. Само трябва да последвате няколко стъпки и ще имате готов за употреба касов апарат за разносна търговия. Компакт S01 е малък джобен формат касов апарат удобен е за работа като Без Стационарен обект.

Дейзи Компакт М02 модерен касов апарат с батерия.

Мобилен касов апарат цена

Мобилен касов апарат цена

Daisy Compact М 02

Касов апарат с батерия. Касови апарати М02 са с 4 бързи директни бутона за обслужване на клиентите.

Мобилните касови апарати Дейзи Експерт SX 01

Мобилен Касов апарат

Мобилен Касов апарат Daisy eXpert SX 01

Daisy eXpert SX 01 е компактен мобилен касов апарат, съобразен с последните изисквания на Наредба Н-18. Този модел е един от които се произвежда най-дълго. Натрупал е доста години в обслужването на търговците независимо дали търгуват от офиса или на открито.

Категория касови апарати на батерии.

ТремолS25 е многофункционален мобилен касов апарат с елегантен дизайн, предназначен за работа в без стационарни обекти и др.

мобилен касов апарат

Мобилен касов апарат Тремол S25

Мобилен Касов апарат Тремол S25 Модел Изцяло мобилен, по последни изисквания на НАП зареждане от стандартен USB 5V адаптер адаптера не е включен в комплектаМобилен касов апарат Daisy Perfect S 01

Мобилен касов апарат  Дейзи Перфект S 01

Мобилен касов апарат Дейзи Перфект S 01

Мобилен касов апарат Daisy Perfect S 01 с включена батерия.Мобилната версия на този модел разкрива пред възможностите за мобилна търговия.

Мобилен касов апарат цена

Обикновено цените на мобилната версия на всеки касов апарат е по скъпа от стационарната такава.

Но виждате че има и такива които са по евтини от стационарните модели.

Касовите апарати на батерия предложени в нашия сайт в категория мобилни цени.

Модел касов апаратЦена Батерия
Тремол S25178.99лвДА
Дейзи Перфект S01259.00лвДА
Daisy Compact S01
169.00лвДА
Дейзи Компакт M02199.00лвДА

Мобилни касови апарати цени

Мобилни касови апарати цени е важен фактор при избор на касов апарат. Но не вземайте решение за покупката на касов апарат базирано само на цената. Да тя е важна но не на 100% има различни модели касови апарати които са създадени точно с цел да бъдат удобни в различни търговски обекти.

Например има касови апарати при които наличието на батерия което го прави мобилен. В този случай мобилността е важен фактор тъй като ще се ползва за Без Стационарен Обект. Разносна търговска дейност. Там където да си мобилен е важно защото ще доставяш стоки и услуги от врата до вратата на клиента.

Качествен касов апарат Тремол S25 за мобилен начин на търговия можете да си закупите онлайн. Този модел ще ви позволи да продавате лесно на улицата благодарение на вградената акумулаторна батерия. Много малките размери не са попречили на производителя да го направи изключително удобен и функционален за ползване. Има най-удобния начин за избор на групите стоки важни за осъществяването на всяка продажба. Можем да ви предложим Тремол S25 касови апарати цени 179лв.Надежден и издръжлив модел мобилен вариант на касов апарат за работа на открито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.